Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

5 plaatsers

Ga naar beneden

JONG VITESSE VERSLAAT JONG FC TWENTE 02-09-2008 Empty JONG VITESSE VERSLAAT JONG FC TWENTE 02-09-2008

Bericht  lagonie di sep 02, 2008 5:50 pm

Na de domper van vorige week heeft Jong Vitesse zich gisteravond herpakt tegen Jong Twente. Het team nam de volle drie punten mee naar Arnhem door de kampioen van afgelopen seizoen Jong Twente met 2-4 te verslaan. In het begin van de wedstrijd was het Jong Vitesse dat de aanval zocht. Na een aantal vrije trappen voor beide teams was het Ricky van Wolfswinkel die de score opende in de zestiende minuut. Vanaf zestien meter schoot Van Wolfswinkel op goal waarna de bal via een been van een Twente speler in het doel verdween. Na deze treffer was de wedstrijd behoorlijk in evenwicht en werden er geen echte grote kansen gecreëerd. Toch was het in de 29e minuut weer Van Wolfswinkel die scoorde. Een schot van afstand die de Twente goalie los liet kon van dichtbij worden ingetikt. Net voor rust kreeg Jong Vitesse een tegentreffer te verwerken. Voormalig Vitesse-speler Youssef Hersi kopte een voorzet onhoudbaar binnen waardoor de ruststand 1-2 was.
In de tweede helft was het spelbeeld anders. Jong FC Twente speelde agressiever en dominanter dan in de eerste helft. Jong Vitesse kwam de eerste tien minuten niet onder de druk vandaan. Tegen de verhoudingen in maakte Jong Vitesse de 1-3 via een snelle counter die Ricky van Wolfswinkel goed benutte en daarmee maakte hij zijn derde doelpunt van de avond. In de 76e minuut kreeg Jong Twente een penalty nadat een Twente speler in de 16 meter werd vastgehouden. Patrick Gerritsen benutte de penalty. Daardoor was de spanning even terug maar daar, werd snel een eind aangemaakt doordat Alexander Buttner tien minuten voor tijd met een schot in de korte hoek de Jong Twente keeper verraste. Hiermee bepaalde hij de eindstand op 2-4.

Julian Jenner heeft gisteravond zijn rentree gemaakt. De aanvaller deed een helft mee met Jong Vitesse na ongeveer een half jaar uit de roulatie te zijn geweest door een schouderblessure.

Terug naar boven Ga naar beneden

JONG VITESSE VERSLAAT JONG FC TWENTE 02-09-2008 Empty Re: JONG VITESSE VERSLAAT JONG FC TWENTE 02-09-2008

Bericht  Ernumtillidie di sep 02, 2008 9:32 pm

vitesse0313 schreef:Goed nieuws dat jenner kan spelen, ook leuk dat ricky weer heeft gescoord --> hij hoort in de basis!! weg met junker.

Ernumtillidie schreef:

Ik snap echt niet dat hij nog steeds bij vites is, volgens mij heeft hij een aardig salaris. In 72 wedstrijden heeftie maar 15 goals gemaakt... dat doet (aanvallende) middenvelder Santi Kolk in 1 seizoen. Junker heeft nu in 4 seizoenen vitesse genoeg kansen gehad, en sinds junker bij vites is hebben we geen fatsoenlijke voorhoede gehad.
srry mads maar word tijd dat je terug gaat naar Denmark!!
vitesse0313
vitesse0313

JONG VITESSE VERSLAAT JONG FC TWENTE 02-09-2008 Empty laten ze die ouwe meenemen dan

Bericht  alexarnhem wo sep 03, 2008 7:13 pm

vond schreuder ook geen happening en vind dat kaya al lang genoeg staat te trappelen om die plaatst op zich te nemen maar hij wordt niet gezien is te klein. over Junker ? tja scoort niet veel maar geef wel aardig wat assists af en werk ten minste is van vele niet te zeggen toch

en ja wolfie mag iedere week zich bewijzen. en jenner die komt er zeker wel.